Monday, August 2, 2010

Fahima 1 Year++..

video

Dah lama nak upload video Fahima ni kat blog , tp xder button video,skrg dah upgrade blog, jadi baru leh insert video..:-)

Mmg xdinafikan dlm thumdrive,dlm pc & byk keping CD asyik burn photo n video fahima jer dari mula lahir sampai skrg..Alhamdulillah, melihat perkembangan anak sehari2 adalah pengalaman paling bermakna dalam kehidupan seorang Ibu..

Fahima leh meniarap - 4bulan, merangkak & duduk -6 bulan, berdiri sendiri - 8 bulan, berjalan di usianya 10 bulan 2minggu..so,watch out!!




4 comments:

maslinamansor said...

penat tak jaga fahima...?

ekin hamid said...

xla penat..sonok tgk dia la..kalu dia xda pun sunyi jugak.. Nama pun mak penat ke tak kena tolak tepi la,.he3..angpun sama kann.. Cuma le ni jenuh ligan dia kalu pi shopping komplek @ memana..suka hati ja berjalan merata2,ingat cam duk kat umah..hehe..

qirMumtaz said...

best kan tengok anak membesar..selamat hari raya kak!

qirMumtaz said...

besar dah fahima..

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails